Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Υπέγραψε η Τατιάνα

Ολοκληρώθηκε και τυπικά με την υπογραφή συμβολαίου, η συνέχιση της συνεργασίας του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Το συμβόλαιο είναι για 1 χρόνο και λήγει στις 30 Αυγούστου 2013.

Τον Σεπτέμβρη η εκπομπή θα ακολουθήσει τη δομή, που αγάπησε και περιμένει το τηλεοπτικό κοινό από την Τατιάνα. Θα είναι δηλαδή infotainment. Το είδος, που επανέφερε από την αρχή του 2012 και οι τηλεθεατές της «ξαναβρήκαν» την εκπομπή, που ήθελαν να βλέπουν με την Τατιάνα.

Ο φετινός κύκλος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 6/7.

“Όλα για την υγεία mou”: Οι.. πάσες της Δεσπ. Καμπούρη με τους Μπελιγράτη και Τριανταφυλλίδη

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 17:10, ασχολείται με τα οφέλη της άσκησης σε κάθε ηλικία.

Η αξία της άσκησης και τα πολλαπλά οφέλη της στον οργανισμό έχει επιβεβαιωθεί σε πλήθος μελετών. Ακόμη και η ήπιας μορφής γυμναστική προσφέρει ευεξία, αυτοπεποίθηση, καταπολεμά το άγχος και το στρες, ενώ δρα προστατευτικά για σοβαρές σωματικές αλλά και ψυχικές νόσους, όπως η κατάθλιψη. Δυστυχώς, όμως, οι Έλληνες φαίνεται ότι είμαστε πρωταθλητές του ...καναπέ, καθώς πρόσφατα στοιχεία δείχνουν πως μόνο των 3% του πληθυσμού ασκείται συστηματικά.

Οι επιστήμονες μιλούν για τα είδη της γυμναστικής που ταιριάζουν στα παιδιά και τους ενήλικες, ενώ επισημαίνουν ότι η άσκηση είναι απαραίτητη και για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Επίσης, αναφέρονται στα λάθη που πολλές φορές κάνουμε όταν γυμναζόμαστε, ενώ δίνονται και διατροφικές συμβουλές ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα σχετικά οφέλη από την άσκηση. Στην εκπομπή παρουσιάζονται νέες μορφές άσκησης, όπως το pole dancing, που τα τελευταία χρόνια κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι αναγκαία όταν γυμναζόμαστε και αναφέρονται στους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει η χρήση αναβολικών, όπως έμφραγμα του μυοκαρδίου και αυτοκτονικές τάσεις. Ο Τάκης Γιγουρτάκης, μιλάει στην εκπομπή για την χρήση αναβολικών που έκανε ο γιος του και του στοίχισε τη ζωή.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, μιλά για τη σχέση της με την άσκηση και τη μεγάλη της αγάπη, το beach volley, ενώ “ανταλλάσσει” και μερικές ...πάσες με τους πρωταθλητές Ελλάδος στο beach volley Παύλο Μπελιγράτη και Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.


Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

H αντίστροφη μέτρηση για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Euro έχει αρχίσει και το MEGA μεταδίδει ζωντανά το τελευταίο κρίσιμο τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης των κορυφαίων ευρωπαϊκών Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.
Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ, στις 21.30 σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ - σχόλιο του Γιάννη Θειακού.
Ο αγώνας θα γίνει στη πόλη Κουφστάιν της Αυστρίας

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Alpha 98 9: Το ραδιόφωνο του Alpha

Από σήμερα Τρίτη, 29 Μαΐου, το Ράδιο 9 μετονομάζεται σε Alpha 98 9, αντανακλώντας μία νέα εποχή σύγκλισης των μέσων ενημέρωσης του Ομίλου Demco.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Alpha 98 9, διατηρώντας τον άμεσο, αμερόληπτο και πολυφωνικό χαρακτήρα του, θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες συνέργιας που δημιουργούνται με τον Alpha, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε δημοσιογραφικό.

Η σύγκλιση των δύο μέσων αφορά στη διαχείριση των αναγκών του ραδιοφωνικού σταθμού από την Οικονομική Διεύθυνση, την Εμπορική Διεύθυνση, τη Διεύθυνση Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας, την Τεχνική Διεύθυνση και τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Alpha, ενώ πολλοί συντελεστές του Alpha απέκτησαν ήδη ή πρόκειται σύντομα να αποκτήσουν και ραδιοφωνική παρουσία.

Η συνέργεια αυτή, διευρύνει το ενημερωτικό, ψυχαγωγικό και εμπορικό αποτύπωμα του Alpha στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και ενισχύει τη δέσμευσή του για ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του Alpha για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των Ελλήνων για ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Ο Alpha 98 9 βρίσκεται σε επαφή με τους ακροατές του σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του site www.alpha989.com καθώς και στα social media (Facebook: Alpha 989, Twitter: Alpha 989).

Παρέμβαση για το «μεταναστευτικό»

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Στον δρόμο προς τις κάλπες: Αυτή την Πέμπτη, η εκπομπή Παρέμβαση βάζει στο επίκεντρο όλες τις πολιτικές εξελίξεις και ανοίγει τον φάκελο «μεταναστευτικό». Πόσο επηρεάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα τη χώρα μας σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο; Τι λένε οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν επηρεαστεί; Γιατί αυξήθηκε η εγκληματικότητα και πώς ζουν χιλιάδες μετανάστες σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης;

Στο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τη Γιάννα Παπαδάκου, ο Νίκος Δένδιας από τη Νέα Δημοκρατία, ο Θεόδωρος Δρίτσας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Καπερνάρος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο Νίκος Τσούκαλης από τη Δημοκρατική Αριστερά.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 31 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

Enhanced by Zemanta

Θύμα απάτης στο Twitter o Γιάννης Πρετεντέρης!

Άλλος ένας διάσημος έπεσε θύμα του διαδικτύου, αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος του Mega, Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος χωρίς να έχει δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό στο Τwitter, ανακάλυψε πως κάποιος εκμεταλλεύεται το όνομα και έχει φτιάξει Twitter με το όνομα και το επίθετο του δημοσιογράφου!
Στενοί του συνεργάτες του αναφέρουν πως ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν έχει Twitter και ο λογαριασμός του στο ίντερνετ δεν είναι δικός του! Όπως φαίνεται και στη σελίδα του, ο δημοσιογράφος έχει βάλει για φωτογραφίες τοίχου πράσινα παπαγαλάκια, κάτι που δεν θα το έκανε ποτέ ο ίδιος!

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

H Σίσσυ, η Κατερίνα και η Πόπη! Τι έκαναν οι τρεις κυρίες της τηλεόρασης χθες το βράδυ;

Οι τρεις κυρίες διασκέδασαν χθες σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε στο twitter φωτογραφίες από την χθεσινή της έξοδο στο Θάλασσα, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντύπας.

Στην παρέα της φυσικά ο Παύλος Σταματόπουλος, αλλά και η κυρία του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στα διπλανά τραπέζια η "φωτορεπόρτερ" Σίσσυ ανακάλυψε και την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου που διασκέδαζε επίσης με την παρέα της.

Δες φωτογραφίες ΕΔΩ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΕΛΛΑΔΑ –ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

H αντίστροφη μέτρηση για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Euro έχει αρχίσει και το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τα κρίσιμα τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης των κορυφαίων ευρωπαϊκών Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ, στις 21:30 σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ – σχόλιο του Γιάννη Θειακού.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ, στις 21.30 σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ - σχόλιο του Γιάννη Θειακού.

Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στη πόλη Κουφστάιν της Αυστρίας

Οι αγώνες της Εθνικής ομάδας στο δρόμο για το Euro 2012 είναι μόνο στο MEGA.

H Κατερίνα Ζαρίφη μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει

H εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 26 Μαΐου στις 17:10, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν υπάρχει τελικά αποτελεσματική δίαιτα.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν διάσημες δίαιτες, όπως η Ντουκάν, η Άτκινς, η δίαιτα ζώνης και η δίαιτα ανάλογα με την ομάδα αίματος, οι οποίες σύμφωνα με τους ειδικούς, προσφέρουν γρήγορη απώλεια βάρους αλλά συνήθως οδηγούν ξανά στο ψυγείο ενώ έχουν και σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Επίσης, οι ειδικοί εξηγούν γιατί οι χημικές δίαιτες δεν είναι... δίαιτες!

Προσκεκλημένος στο στούντιο είναι ένας νέος άνδρας που μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει και εξηγεί με ποιο τρόπο κατάφερε τελικά να χάσει 50 κιλά και διατηρήσει το βάρος του.

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί τα γλυκά και οι αλμυρές τροφές αποτελούν «πειρασμό» σε μια δίαιτα, αναφέρονται στο «συναισθηματικό φαγητό» και τις επιπτώσεις που έχει ο ψυχισμός όταν κάνουμε δίαιτα, ενώ επισημαίνουν τον πολύ σημαντικό ρόλο της άσκησης στην απώλεια βάρους αλλά και στην διατήρησή του μετά τη δίαιτα. Τέλος, προτείνουν μικρά μυστικά που θα μας βοηθήσουν όχι μόνο να χάσουμε κιλά αλλά κυρίως να μην τα ξαναπάρουμε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη, μιλά για όλες τις δίαιτες που έχει κάνει κατά καιρούς, τους λόγους για τους οποίους έπαιρνε ξανά το βάρος που έχανε, αλλά και γιατί πιστεύει ότι η δίαιτα που κάνει αυτή τη φορά θα έχει αποτέλεσμα.

Η νέα μεγάλη προεκλογική δημοσκόπηση της GPΟ την Τρίτη στο MEGA.

Ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα στις 18 Ιουνίου; Τι θα βγάλει η κάλπη; Κυβέρνηση ή χάος; Η νέα μεγάλη προεκλογική δημοσκόπηση της GPO. Στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, εκτάκτως την Τρίτη 29 Μαϊου 2012, στις 23.15 στο MEGA.

Πώς θα ψηφίσουν οι Έλληνες στις 17 Ιουνίου; Γιατί αποδοκίμασαν τα μεγάλα κόμματα; Ποια είναι τα νέα διλήμματα; Ποιος έχει την ευθύνη για τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση; Ποια είναι η γνώμη των ψηφοφόρων για τις νέες συνεργασίες; Τι απαντούν στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή; Ποια είναι η πρόθεση ψήφου;

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι: από τη Νέα Δημοκρατία ο Μάκης Βορίδης, από τον ΣΥΡΙΖ.Α η Ρένα Δούρου, από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος, από την «Δημοκρατική Αριστερά» ο Νίκος Μπίστης, ο εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ανατροπή», εκτάκτως, την Τρίτη 29 Μαϊου 2012 στις 23.15 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΑΕΙ … EUROVISION

Η Ελεονώρα Μελέτη, εντελώς ανανεωμένη, πάντα όμορφη και από σήμερα ξανθιά, θα παρουσιάζει μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή της πάρτι, παρασκήνια, δηλώσεις, ευτράπελα, συνεντεύξεις από το Μπακού, όπου πραγματοποιείται ο 57ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision. Προγνωστικά και στοιχήματα για τις νεαρές και λαμπερές εκπρόσωπους της Ελλάδας και της Κύπρου. Ακόμα πολλές συζητήσεις για τη νύχτα του Σαββάτου (26/6) : Ποια ευρωπαϊκή χώρα θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και θα φιλοξενήσει την επόμενη χρονιά τον διαγωνισμό.

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται ήδη η αποστολή του Star, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Γιώργο Βότσκαρη. Κάθε μεσημέρι θα συνδέεται με την εκπομπή, θα μεταδίδει όλα τα νεότερα και θα συζητεί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Κασπίρη και τον πολύτιμο αρχισυντάκτη της «Μεσημεριανής Μελέτης», Θέμη Μάλλη. Και οι δύο τους, άρτια ενημερωμένοι για το θεσμό του διαγωνισμού με αρχεία, στατιστικά στοιχεία, φωτογραφίες αλλά και προσωπικές εντυπώσεις μια και έχουν παρακολουθήσει από κοντά αρκετές διοργανώσεις.

Η Ελεονώρα πάντως, δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία της και τη στήριξή της στην ελληνική συμμετοχή.

Formula 1 την Κυριακή, 27 Μαΐου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Μονακό

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον έκτο αγώνα της χρονιάς, το GP Μονακό.

Το GP του Μονακό αποτελεί τον πιο λαμπερό αγώνα του πρωταθλήματος. Από τη μία τα υπερπολυτελή σκάφη με τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη, και από την άλλη οι σπουδαιότεροι πιλότοι του κόσμου που ιδρώνουν προσπαθώντας να αποφύγουν τα σπιναρίσματα και τις μπαριέρες και να υπερνικήσουν τους φόβους τους πατώντας γκάζι στο rollercoaster των δρόμων του Μόντε Κάρλο.

Πέρυσι, τον αγώνα παρακολούθησαν παγκοσμίως περισσότεροι από 1,2 δισ. τηλεθεατές, ενώ στην Ελλάδα τον αγώνα παρακολούθησαν στον Alpha, μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Η αντίστροφη μέτρηση στο στούντιο ξεκινά μια ώρα πριν την εκκίνηση με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, τα τελευταία νέα από τον τερματισμό του Ράλι Ακρόπολις αλλά και ένα μοναδικό θέμα με τους Χάκινεν και Ρόσμπεργκ να συζητούν ως… γηγενείς στο Μονακό.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τον σχολιασμό του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης. Ακόμη, αποστολή στη Βαρκελώνη όπου οδηγούμε για πρώτη φορά σε πίστα αλλά και στον δρόμο το νέο Toyota GT86.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Highlights δοκιμών: 14:00

Εκκίνηση αγώνα: 15:00

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

3 γυναίκες βουλευτές κάνουν "Αυτοψία" στα στέκια του αγοραίου έρωτα

Αυτή την Τετάρτη, η εκπομπή Αυτοψία βάζει στο επίκεντρο τα στέκια του αγοραίου έρωτα.


Για πρώτη φορά, γυναίκες βουλευτές επισκέπτονται οίκους ανοχής και συνομιλούν με ιερόδουλες μπροστά στην κάμερα. Η Φωτεινή Πιπιλή από τη Νέα Δημοκρατία, η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ και η Μαρία Γιαννακάκη από τη Δημοκρατική Αριστερά, κάνουν Αυτοψία μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ και συζητούν με ιερόδουλες για τον εφιάλτη του AIDS, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και όχι μόνο.

Ακόμη, η Τζένη Κρεμαστινού, Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ο Θάνος Ασκητής, Νευρολόγος – Ψυχίατρος και η Δήμητρα Κανελλοπούλου, Πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, κάνουν τη δική τους τοποθέτηση στο θέμα αυτό.

Αυτοψία, την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.
Enhanced by Zemanta

Aστρολογικές προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι για όλα τα ζώδια

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 27 Μαΐου, εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου αναλύει μαζί με τον Γιώργο Πανόπουλο το πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και τα ωροσκόπια των πολιτικών αρχηγών.

Ακόμη, πλούσιες αστρολογικές προβλέψεις για το φετινό καλοκαίρι για όλα τα ζώδια.

Επίσης, τι λέει ο αστρολογικός χάρτης του νέου Προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολλάντ;

Τέλος, πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά των Διδύμων;

Stars System, την Κυριακή 27 Μαΐου, εκτάκτως στις 12:50, στον Alpha.

Διέξοδος: Πυρετός «συνοικεσίων» στα κόμματα

H Ελλάδα στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Αυτή την Τρίτη η εκπομπή Διέξοδος με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου αναλύει τις κρίσιμες διαβουλεύσεις και το παρασκήνιο της συζήτησης για τα αναπτυξιακά μέτρα και το ευρωομόλογο. Οι επαφές Σαμαρά – Τσίπρα – Βενιζέλου σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Παρίσι. Πυρετός «συνοικεσίων» στα κόμματα. Οι νέοι συσχετισμοί δυνάμεων και το παρασκήνιο που οδήγησε στις συνεργασίες.

Στο στούντιο της εκπομπής ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Νίκος Παππάς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Κύρτσος, Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ. Στη συζήτηση παρεμβαίνουν οι δημοσιογράφοι Δήμος Βερύκιος και Σταύρος Λυγερός.

Διέξοδος, την Τρίτη, 22 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ε. Μενεγάκη: Αυτό είναι το πρώτο της μπάνιο στα Άχλα της Άνδρου!

Τα Άχλα αποτελούν τον επίγειο παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη και δεν χάνει την ευκαιρία να ταξιδεύει στην Άνδρο κάθε φορά που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν. Πρόσφατα απόλαυσε το πρώτο της μπάνιο στα δροσερά νησιά των Κυκλάδων.

Η Ελένη επισκέφτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο τον αγαπημένο της προορισμό παρέα με τον γιο της Άγγελο. Ο σύντροφός της Ματέο ήταν ήδη εκεί στην επιχείρηση του. Η παρουσιάστρια απόλαυσε το μπάνιο της στα δροσερά νερά της παραλίας του νησιού.

Δες 6 SEXY  φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο της Ελένης ΕΔΩ

O Μάνεσης σε Κομβικό Σημείο, από τη Δευτέρα

Καθώς η χώρα και οι πολίτες βρίσκονται ενώπιον αλλεπάλληλων διλημμάτων, οι καθημερινές εξελίξεις είναι ραγδαίες τόσο σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Η νέα καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha, Κομβικό Σημείο, θα μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας έγκυρα και με σαφήνεια.

Με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ, εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης των θεμάτων και με τη συμβολή όλου του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha, η εκπομπή Κομβικό Σημείο θα προβάλλεται καθημερινά στις 11.00. Παρουσιάζει ο Νίκος Μάνεσης.

Στο studio της εκπομπής, καλεσμένοι από τον πολιτικό, οικονομικό, επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και εμπειρογνώμονες θα μοιράζονται την οπτική τους στα θέματα της επικαιρότητας.

Κομβικό Σημείο, από τη Δευτέρα, 21 Μαΐου στις 11:00, στον Alpha.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

“Όλα για την υγεία mou”: Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 19 Μαΐου στις 17:10, αναφέρεται στην σημαντική αξία του νερού στην καθημερινότητά μας. Καταρρίπτει μύθους για την ποσότητα του νερού που πρέπει να καταναλώνουμε και απαντά στο ερώτημα αν είναι τελικά ασφαλές το νερό στη χώρα μας.

Το νερό είναι το πιο φθηνό αλλά το πλέον πολύτιμο αγαθό για την ίδια μας τη ζωή. Είναι απαραίτητο για βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, όπως για παράδειγμα της συγκέντρωσης του μυαλού, της ενυδάτωσης του δέρματος, της υγείας των ιστών και των κυττάρων.

Οι επιστήμονες εξηγούν σε τί διαφοροποιούνται τα εμφιαλωμένα νερά μεταξύ τους αλλά και με το νερό της βρύσης, πότε συνιστώνται αλλά και πόσο ασφαλή μπορεί να είναι ανάλογα με τον τρόπο αποθήκευσής τους. Οι συνεργάτες της εκπομπής αναζητούν τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει το νερό στο δέρμα και συνολικά στην ευεξία, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της άμυνας του οργανισμού και σε άλλα συστήματα που μας κάνουν περισσότερο ευδιάθετους και υγιείς. Διερευνάται, επίσης ο ρόλος των ιαματικών νερών και οι επιστήμονες τοποθετούνται σχετικά με την χρησιμότητά τους σε συγκεκριμένη ομάδα παθήσεων όπως οι δερματοπάθειες και τα μυοσκελετικά προβλήματα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Εμπόλεμη Ζώνη»: «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ»

Το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου 2012 ο Φραντσέσκο Σκετίνο έβαλε πλώρη για το νησί Τζίλιο. Ήθελε να βρεθεί όσο πιο κοντά στην ακτή για να πραγματοποιήσει «inchino» (υπόκλιση), το παραδοσιακό πέρασμα με το οποίο οι ναυτικοί χαιρετούν τη στεριά. Για τον Ιταλό καπετάνιο και το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia αυτή θα ήταν η τελευταία και πιο εφιαλτική «υπόκλιση».

Τι συμβαίνει στη γέφυρα ενός υπερσύγχρονου πλοίου και κανείς, μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν αντιλαμβάνεται την επικείμενη καταστροφή; Ποια είναι η ευθύνη του καπετάνιου και πώς αντιδρά όταν μια πλωτή πολιτεία με 4.229 ψυχές αρχίζει να βυθίζεται;

Την Τετάρτη 16 Μαϊου 2012 στις 23.10 στο MEGA, το νέο ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» του Σωτήρη Δανέζη, με τίτλο «Τελευταία Υπόκλιση», παρουσιάζει τη ναυτική τραγωδία του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, που «ζήλεψε» την ιστορία του Τιτανικού, εκατό χρόνια μετά το θρυλικό ναυάγιο.

Αυτοψία: Ο Αλέκος Αλαβάνος κρίνει τον Αλέξη Τσίπρα

Αυτή την Τετάρτη, η εκπομπή Αυτοψία βάζει στο επίκεντρο τις μετεκλογικές πολιτικές εξελίξεις.

Κρίσιμες ώρες για το μέλλον της χώρας. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα; Οι δραματικές διαβουλεύσεις στο Προεδρικό Μέγαρο. Όλα όσα έγιναν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο.

Ο Αλέκος Αλαβάνος σε μία αποκλειστική συνέντευξη με πολλές αιχμές. Πώς σχoλιάζει τις κρίσιμες εξελίξεις; Πώς απαντάει σε αυτούς που συγκρίνουν τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου;

Στο στούντιο της εκπομπής ο Γιάννης Μιχελάκης, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Πρωτόπαππας από το ΠΑΣΟΚ, o Κώστας Μαρκόπουλος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Σταμάτης Μαλέλης από τη Δημοκρατική Αριστερά και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR και η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, συζητούν με τον Αντώνη Σρόιτερ και σχολιάζουν.

Αυτοψία, την Τετάρτη 16 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

"Πάμε Πακέτο": Δύο αδέλφια βρέθηκαν μετά από 46 χρόνια - Είχαν απαγάγει το ένα!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 17 Μαΐου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίξει μαζί μας δύο πακέτα που θα συγκινήσουν και θα ξαφνιάσουν με τις αποκαλύψεις τους.

Το πρώτο πακέτο θα προσπαθήσει να ενώσει ξανά μια παρέα μετά από 18 χρόνια. Ο Βαγγέλης, ο Γεράσιμος και η Νατάσα, γνωρίστηκαν με έναν επεισοδιακό τρόπο στις αρχές του 1991, στο βαγόνι ενός τρένου στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη – Αθήνα. Τότε, νεαροί ακόμη, είχαν πάρει την απόφαση να κυνηγήσουν τα όνειρά τους πηγαίνοντας στην Αθήνα. Αυτό το ταξίδι στάθηκε η αφορμή να γεννηθεί μια δυνατή φιλία, μέχρι που κάποια στιγμή η σχέση τους διακόπηκε. Πριν μερικά χρόνια, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία στις διακοπές τους κι από τότε έβαλαν στόχο να βρουν ξανά την τρίτη της παρέας, τη Νατάσα, και να θυμηθούν μαζί τα πιο ξέγνοιαστα και όμορφα χρόνια της νεανικής τους ζωής. Μόνο που σε αυτή την αναζήτησή τους λείπει ένα σημαντικό στοιχείο, το επίθετό της! Θα σταθεί αυτό εμπόδιο στον εντοπισμό της παραλήπτριας; Ποια θα είναι η εξέλιξη;

Μια συγκλονιστική ιστορία με απρόσμενες αποκαλύψεις θα φέρει στο φως το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου. Η αποστολέας, η Μαριλένα, ένα άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες, θέλει να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της, η οποία λίγο πριν φύγει από τη ζωή την όρκισε να εντοπίσει τον αδερφό της, από τον πρώτο γάμο της μητέρας της, τον Μιχάλη, τον οποίο αποχωρίστηκε με τον πιο σκληρό τρόπο. Ο πατέρας του μικρού τότε Μιχάλη, τον απήγαγε και έφυγε για το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, απαγορεύοντάς του κάθε επικοινωνία με τη μητέρα του. Η αποστολέας μεγάλωσε με τον καημό της μητέρας της για τον εντοπισμό αυτού του παιδιού και θέλει όσο τίποτα να μάθει εάν είναι ζωντανός και να τον γνωρίσει. Πώς θα αισθανθεί ο παραλήπτης όταν μάθει ότι ήταν θύμα απαγωγής από τον ίδιο του τον πατέρα; Πώς πέρασε αυτά τα 46 χρόνια μακριά από τη μητέρα του; Ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν ενημερωθεί για τον θάνατό της; Μια ιστορία που θα συγκινήσει.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Oι "Στιγμές" αλλάζουν ώρα...

Λίγο πριν η φετινή και πολύ δύσκολη τηλεοπτική σεζόν εκπνεύσει, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο πρόγραμμά του. Η καθημερινή σειρά του, "Είναι στιγμές" από αυτή την Πέμπτη, 17 Μαϊου, δεν θα προβάλλεται πια στις 19:00 αλλά δύο ώρες νωρίτερα, στις 17:00.

Ο λόγος της αλλαγής είναι πως η σειρά - αν και ήταν ένα καλό τηλεοπτικό προϊόν, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, από πλευράς τηλεθέασης. Ετσι, στη λήξη, σχεδόν, της σεζόν, το κανάλι προτίμησε να το μεταθέσει σε μια ώρα ουδέτερη, "απέναντι" σε ζωντανές εκπομπές ή σήριαλ σε επανάληψη.

To πιθανότερο σενάριο είναι πως η σειρά δεν θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν! Στη θέση της, από αυτή την Πέμπτη στις 19:00 θα προβάλλεται σε επανάληψη το "Wipe out".

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, θα "κατεβάσει ρολά" μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου. Το "Πρωινό ΑΝΤ1" και το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" είναι τα μοναδικά προγράμματα που θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Διέξοδος: Ώρα μηδέν για την Ελλάδα

Ώρα μηδέν για την Ελλάδα: Το παρασκήνιο των προσπαθειών για σχηματισμό κυβέρνησης. Οι επιπτώσεις στην οικονομία. Η επιστολή του Λουκά Παπαδήμου. Τα μηνύματα από Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο στούντιο της εκπομπής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, το μέλος της εκλογικής επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκος Μπίστης και ο Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαος Χαριτάκης, συζητούν με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και σχολιάζουν τις εξελίξεις. Στη συζήτηση παρεμβαίνει ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Διέξοδος, την Τρίτη, 15 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

Σφράγισαν παράνομους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σε Αττική και Πάτρα

Τίτλους τέλους σε παράνομους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. με τη διαδικασία της αυτόφωρης διαδικασίας.
Στη διακοπή λειτουργίας παράνομων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, στις περιοχές του Πειραιά, της Κινέττας Αττικής, αλλά και της Πάτρας, προχώρησε το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου η ΕΕΤΤ σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

An altered AWX antenna which had been designed...
 (Photo credit: Wikipedia)
Ειδικότερα στις επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Πειραιά και Αττική, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ και παρουσία δικαστικού λειτουργού διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής σε:

* Τηλεοπτικό σταθμό, χωρίς διακριτικό τίτλο, που εξέπεμπε από την περιοχή Μανιάτικα του Πειραιά στο δίαυλο UHF-27, στον οποίο μέχρι πρότινος εξέπεμπε ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER από το κέντρο εκπομπής του Υμηττού.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από αυθημερόν ανταπόκριση σε καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, καθότι το πρόγραμμα του σταθμού περιελάμβανε άσεμνο οπτικό περιεχόμενο και διαφημίσεις τηλεφωνικών γραμμών καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

* Ραδιοφωνικό σταθμό, με διακριτικό τίτλο "SPACE FM", ο οποίος εξέπεμπε στη συχνότητα 101,5MHz από κτίριο στην περιοχή Μεγάλα Σπιθάρια Κινέττας στην Αττική.

Επίσης, το νεοσύστατο Περιφερειακό Γραφείο της ΕΕΤΤ στην Πάτρα προχώρησε σε αντίστοιχες επιχειρήσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό με διακριτικό τίτλο "OASIS 89.7", ο οποίος εξέπεμπε στη συχνότητα 89,7 MHz και σε έναν ακόμη σταθμό χωρίς διακριτικό τίτλο που εξέπεμπε στη συχνότητα 1,383 MHz.

news247

Μαλέλης: Δεν είχα την πολυτέλεια να κρατήσω τη Ράλλη

Για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ, το δυσοίωνο μέλλον της τηλεόρασης αλλά και το κόψιμο της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη, μίλησε σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Μαλέλης.
Σε συνέντευξή του στη «Real Life», ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star είπε αναφερόμενος στο κόψιμο της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη: «Δεν ήταν μόνο περικοπή το θέμα της Ράλλη. Η εκπομπή δεν πήγαινε όπως περιμέναμε, παρά τις προσπάθειες που κάναμε κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Μερικές κινήσεις είναι θέμα επιβίωσης. Δεν είχα την πολυτέλεια να την κρατήσω».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη σεζόν που κλείνει και σε αυτή που έρχεται, είπε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Δεν ξέρω ποια κανάλια θα υπάρχουν, δεν ξέρω αν υπάρχουμε και εμείς. Πήγαμε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου με τον πρόεδρο του σταθμού και σταματήσαμε να μιλάμε. Χωρίς να έχουμε καμία διαφωνία. Κοιταχτήκαμε και είπαμε, μα θα υπάρχουμε του χρόνου; Θα υπάρχει το Mega; Θα υπάρχει ο ANT1; Τα πράγματα είναι τραγικά αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι όλα τα κανάλια ήταν χαμένα αυτή τη σεζόν, γιατί υπάρχει τεράστια οικονομική κρίση. Ειλικρινά το λέω και με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω πια πόσα κανάλια μπορούν να αντέξουν. Η διαφήμιση είναι πλέον σε ελεύθερη πτώση. Ζούμε έναν απίστευτο εφιάλτη. Ούτε μπορούν να κοπούν άλλο οι μισθοί, ούτε μπορούν να γίνουν άλλες περικοπές».

Τέλος, αναφερόμενος στα τηλεοπτικά προγράμματα που φέτος ο ίδιος θεωρεί ότι στέφθηκαν με επιτυχία, είπε: «Οι Ράδιο Αρβύλα, ο Λάκης Λαζόπουλος, το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά, ανέβηκε το δελτίο Αντ1 και θεωρώ επιτυχία και τη δυναμική που δείχνει η Μελέτη απέναντι στη Μενεγάκη».

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

STAR: Δευτέρα 21 Μαΐου ο 6ος κύκλος της καθημερινής, αστυνομικής σειράς «The Closer»

Τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 21:00, ξεκινά ο 6ος κύκλος της καθημερινής, αστυνομικής σειράς «The Closer», (Δευτέρα – Παρασκευή). Πρόκειται για μία από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές των τελευταίων ετών, που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ.

Η Κίρα Σέντγουικ υποδύεται την αστυνομικό Μπρέντα Λι Τζόνσον, που έρχεται από την Ατλάντα στο Λος Άντζελες για να αναλάβει τις πιο απαιτητικές υποθέσεις του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Εκκεντρική στις μεθόδους της, δουλεύει με το ένστικτό της, αποσπά τις πιο δύσκολες ομολογίες και χειρίζεται αποκλειστικά και μόνο υποθέσεις ανθρωποκτονιών που έχουν άκρως απόρρητο χαρακτήρα. Ανήκει σε μια ειδική ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που απαρτίζεται αποκλειστικά από άντρες. Εκτός από ευφυής και σαγηνευτική, η Μπρέντα Λι Τζόνσον είναι μια γυναίκα που προκαλεί με την προσωπικότητά της αλλά και τα υπέροχα πόδια της τους άντρες της υπηρεσίας. Στο πρόσωπό της βλέπουν έναν σφετεριστή της σταδιοδρομίας τους, αλλά και ένα αδάμαστο θηλυκό, που δεν υποκύπτει στις προκλήσεις τους. Κανένας δεν μπορεί να την ξεπεράσει στη δουλειά και κανένας δεν μπορεί να την κατακτήσει. Όποιος θέλει μπορεί μόνο να τη θαυμάζει και να παρακολουθεί τις πιο σκληρές ανακρίσεις, που έγιναν ποτέ, αλλά «με το γάντι» και μάλιστα μιας ωραίας κυρίας.

Οι δημιουργοί της σειράς προσπαθούν να δώσουν σε κάθε κύκλο ένα θέμα στο οποίο βασίζονται τα επεισόδιά του. Ο πρώτος κύκλος είχε θέμα «μία γυναίκα σε ένα κόσμο ανδρών», ο δεύτερος «συνεργασία», ο τρίτος «οικογένεια», ο τέταρτος χαρακτηρίστηκε από τον δημιουργό Τζέιμς Νταφ ως «διαλογισμός της δύναμης της φύσης και του ανθρώπου» και ο πέμπτος στηρίζεται πάνω στις «αλλαγές». Ο έκτος κύκλος έχει θέμα την «προσαρμογή».

Τη Δευτέρα (21/5) στις 21:00 έρχονται πολλές αλλαγές για την Μπρέντα και την ομάδα της. Βρίσκεται σε νέο αρχηγείο, με νέο αρχηγό. Είναι πολύ δύσκολο για την ιδιότροπη ντετέκτιβ να διαχειριστεί τέτοιου είδους αλλαγές. Απογοητευμένη από το περίπλοκο νέο κτήριο, το γεμάτο καινούριες τεχνολογίες, προσπαθεί να εξοικειωθεί με τα καινούρια γκάτζεντ που, υποτίθεται, θα την βοηθήσουν να λύσει τα περίπλοκα μυστήρια, που την περιμένουν στα 15 επεισόδια του 6ου κύκλου. Guest star στον ρόλο του στρατιωτικού ο «βετεράνος» των αμερικάνικων σειρών δράσης, Γκάρι Κόουλ.

Ο 6ος κύκλος είναι παραγωγής 2010 – 2011 και θα ολοκληρωθεί σε 15 επεισόδια.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού στις 13 Ιουνίου του 2005 και το παρακολούθησαν περίπου 7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Οι υπεύθυνοι του καναλιού TNT εκτίμησαν αμέσως «τον θησαυρό», που είχαν στο πρόγραμμά τους και δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της σειράς, έσπευσαν να παραγγείλουν τα 15 επεισόδια του 2ου κύκλου. Η επιτυχία και του δεύτερου κύκλου δικαίωσε την επιλογή τους καθώς το πρώτο επεισόδιο μόνο, που έκανε πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου του 2006, παρακολούθησαν 8.5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο τρίτος κύκλος κρατάει μέχρι και σήμερα το ρεκόρ της σειράς με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε καλωδιακό δίκτυο με 9,55 εκατομμύρια φανατικούς της σειράς να καθηλώνονται στους δέκτες τους.

Η σειρά έχει προγραμματιστεί να ρίξει αυλαία στις 9 Αυγούστου στις ΗΠΑ, με το τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου και να περάσει στην ιστορία ως μια από τις καλύτερες αστυνομικές σειρές, που έπαιξε ποτέ στην αμερικανική τηλεόραση.

- Η σειρά προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες όπως : Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδά, Κροατία, Εσθονία, Φινλανδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σερβία, Σλοβενία, Νότια Κορέα, Τουρκία, Νότια Αφρική, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισραήλ, Ισλανδία, Ισπανία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία.

- Τα γυρίσματα γίνονται στην περιοχή Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια.

- Οι δημιουργοί της σειράς επέλεξαν για συμβούλους παραγωγής έναν πρώην εισαγγελέα και έναν ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες.

Οι υψηλές τηλεθεάσεις συνοδεύτηκαν από βραβεία. Η σειρά προτάθηκε δύο φορές για το Βραβείο Saturn στην Κατηγορία της Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς το 2006 και το 2007.

Η πρωταγωνίστρια Κίρα Σέντγουικ βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Σειρά το 2007, ενώ ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία το 2006, 2008, 2009, 2010,2011.

Το 2010 η Κίρα Σέντγουικ κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ στην κατηγορία «Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική σειρά». Ήταν υποψήφια για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Το 2006 κέρδισε το βραβείο Gracie ως «Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά» και το αντίστοιχο βραβείο Satellite.

Για την ερμηνεία της στο “The Closer”, η Σέντγουικ έχει στο ενεργητικό της δύο ακόμη υποψηφιότητες για Primetime EMMY το 2006 και το 2007 στην Κατηγορία «Καλύτερη Ηθοποιός σε Δραματική Σειρά».

Προτάθηκε επίσης για βραβείο Saturn το 2007 στην κατηγορία «Καλύτερη Τηλεοπτική Ηθοποιός» και για Screen Actors Guild Awards τις χρονιές 2006, 2007, 2008.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Stars System - Τάμτα: Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της και τι την οδήγησε στην επιτυχία;

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 13 Μαΐου εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου αναλύει την Αφροδίτη που γυρίζει ανάδρομη στους Διδύμους στις 15 Μαΐου. Πώς θα μας επηρεάσει και σε ποιους τομείς;


Ακόμη, μάθετε εάν έχετε την όψη Άρη – Πλούτωνα στον αστρολογικό σας χάρτη και δείτε αναλυτικά τι φανερώνει για το σεξουαλικό σας πάθος.

Καλεσμένη της εκπομπής η αγαπημένη Τάμτα. Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της και τι την οδήγησε στην επιτυχία;

Stars System, την Κυριακή 13 Μαΐου, εκτάκτως στις 12:50, στον Alpha.

Το «ευαίσθητο» ουροποιητικό και η... Κάρμεν Ρουγγέρη

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στις 17:10, εξετάζει τις συχνότερες παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος σε παιδιά, άνδρες και γυναίκες και επικεντρώνει στα συμπτώματα που θα πρέπει να μας οδηγήσουν στον ουρολόγο. Εκτιμάται ότι το 50% των προβλημάτων υγείας στα παιδιά είναι ουρολογικής φύσεως, ενώ τα ουρολογικά προβλήματα στον άνδρα σχετίζονται με τον προστάτη και στις γυναίκες με τις λοιμώξεις στο ουροποιητικό σύστημα.

Οι επιστήμονες εξηγούν πώς καθημερινές συνήθειες όπως η αναβολή της επίσκεψης στην τουαλέτα μπορούν να επιδεινώσουν σημαντικά τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και προτείνουν λύσεις για πολλές ασθένειες που σχετίζονται με αυτό όπως οι ουρολοιμώξεις, η προστατίτιδα, η ακράτεια κ.ά. Επίσης, παρουσιάζονται όλες οι καινούργιες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της ακράτειας, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού που αφορούν τους νεφρούς, τις πέτρες που σχηματίζονται σε αυτούς, τον κολικό αλλά και τις νεώτερες μεθόδους αντιμετώπισης της νεφρολιθίασης.

Kαλεσμένη στο στούντιο είναι η γνωστή ηθοποιός – σκηνοθέτης – συγγραφέας, Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία μιλά ανοιχτά για την πρόπτωση μήτρας και την ακράτεια που αντιμετώπισε αλλά και τη λύση στην οποία κατέφυγε.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πως ήταν η Ευγενία Μανωλίδου πριν 10 χρόνια;

Δείτε φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της...


Η Ευγενία Μανωλίδου (ή Καραγιαννίδου, όπως είναι το πατρικό της) γεννήθηκε στην Aθήνα το 1974. Με το γνωστό ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη παντρεύτηκαν το 1995 και, ύστερα από επτά χρόνια γάμου και τη γέννηση δύο παιδιών, το καλοκαίρι του 2002, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η Ευγενία και ο Άδωνις γνωρίστηκαν το 2001.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τραβήχτηκαν στις 8 Απριλίου 2002, δηλαδή αφού η Ευγενία είχε γνωρίσει τον Άδωνι και λίγο πριν χωρίσει από τον εικονιζόμενο πρώτο σύζυγό της.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

«Πρωταγωνιστές»: Ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος, οι ξυλοδαρμοί των μεταναστών

Με το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές» στην πρώτη τους εκπομπή μετά τις εκλογές, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, στις 23.30, στο MEGA.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να κατανοήσει τι πρεσβεύει το κόμμα που έβγαλε 21 έδρες στη Βουλή μπαίνει στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και συνομιλεί με τον «Αρχηγό» της, τον Γ.Γ. του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος, οι ξυλοδαρμοί των μεταναστών και, βεβαίως, το περιβόητο «εγέρθητι» στους δημοσιογράφους είναι κάποια από τα ερωτήματα στα οποία θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι «Πρωταγωνιστές».

Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συζητούν επίσης:

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, που έχει κάνει ρεπορτάζ για τους ναζιστές στην Ευρώπη.

Ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης, που μένει στην πλατεία Αμερικής, ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και θεωρεί ότι ο Έλληνας ψήφισε σε αυτές τις εκλογές «εν βρασμώ ψυχής».

Ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, που πιστεύει ότι «η Αθήνα στις πλατείες της μας δείχνει την πληγή της».

Τέλος, κάτοικοι από τέσσερις πλατείες της Αθήνας ( Αγίου Παντελεήμονα, Αττικής, Βικτωρίας και Κολωνακίου) εξηγούν στην κάμερα της εκπομπής γιατί ψήφισαν «Χρυσή Αυγή».

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 13 Μαϊου 2012, στις 23.30 στο MEGA.

"Παρέμβαση": Κουβέλης, Σκανδαλίδης, Παυλόπουλος "ανακρίνονται" από τους δημοσιογράφους

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Αυτή την Πέμπτη, στο επίκεντρο της εκπομπής Παρέμβαση οι πολιτικές εξελίξεις όπως τις αντιλαμβάνονται γνωστοί Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, την πιο κρίσιμη στιγμή, καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος των διερευνητικών εντολών. Αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές και ρυθμιστές της επόμενης ημέρας.

Στην εκπομπή παρεμβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ενώ ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ και ο Προκόπης Παυλόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία, μιλούν για τον εκλογικό νόμο.

Στο στούντιο της εκπομπής μαζί με τη Γιάννα Παπαδάκου (φωτό) βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Μαριάννα Πυργιώτη, Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Μανώλης Κοττάκης, από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Βούλα Κεχαγιά, από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, Γιάννης Πιτταράς από τον Alpha, Φέρι Μπαντζόγλου, ανταποκριτής του DER SPIEGEL και Έφη Τσελίκα, ανταποκρίτρια της LIBERATION και γαλλόφωνων ελβετικών μέσων, ενώ η Ολυμπία Τσίπηρα θα είναι σε απευθείας σύνδεση από το Παρίσι. Τέλος, ο συνταγματολόγος, Αντώνης Μανιτάκης, θα καταθέσει τη δική του άποψη σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 10 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

"Πάμε Πακέτο": H 25χρονη Τασούλα ψάχνει 23 χρόνια τον πατέρα της....

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 10 Μαΐου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δύο ιστορίες που θα ξυπνήσουν μνήμες και θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν σχέσεις.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι η 25χρονη Τασούλα, η οποία θέλει να συναντήσει τον πατέρα της μετά από πολύ καιρό. Οι γονείς της χώρισαν όταν η αποστολέας ήταν 2 ετών και από τότε ο πατέρας της ήταν απών. Δεν έχει μάθει νέα του 20 ολόκληρα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, ένα μεγάλο ερώτημα τη βασανίζει: Γιατί ο πατέρας της απουσίαζε τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής της; Αυτή η απορία που την ακολουθεί όλη της τη ζωή, τώρα της δίνει δύναμη να ελπίζει ότι το πακέτο της θα βρει τον παραλήπτη του. Θα φέρει, όμως, στην Τασούλα τις απαντήσεις που περιμένει;

Aποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι ο 54χρονος Σάκης, ο οποίος περίμενε μια ολόκληρη ζωή μέχρι να πάρει την απόφαση για την αποστολή αυτού του πακέτου. Ο Σάκης ήταν παιδί εκτός γάμου που δέχτηκε την απόρριψη από τον ίδιο του τον πατέρα, αν και ζούσαν στο ίδιο χωριό. Όσες φορές συναντούσε τυχαία τον πατέρα του, εκείνος τον απέφευγε και δεν του μιλούσε κι ο μικρός τότε Σάκης αναρωτιόταν πού μπορεί να είχε φταίξει. Ο Σάκης μεγάλωσε, έκανε οικογένεια, αλλά η λύπη και ο θυμός για τον πατέρα που δεν τον δέχθηκε ποτέ, τον πληγώνει μέχρι σήμερα. Θεωρεί ότι είναι το θύμα της βεντέτας που δημιουργήθηκε τότε ανάμεσα στις δυο οικογένειες και που κρατά πάνω από 50 χρόνια. Έχει έρθει αποφασισμένος στο Πάμε Πακέτο για να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Ποια θα είναι η εξέλιξη;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012 στον Alpha

Με στόχο την ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση των τηλεθεατών, o Alpha θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με όλο το δυναμικό του σε ετοιμότητα, δημοσιογράφους και τεχνικούς, για να καλύψει την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.

Με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ από εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα, τα στρατηγεία και τους χώρους συνάθροισης των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του Alpha θα μεταφέρει άμεσα και έγκυρα στους τηλεθεατές τις εξελίξεις και το κλίμα που επικρατεί καθώς θα διαμορφώνεται το νέο πολιτικό σκηνικό.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου, τους παρουσιαστές Νίκο Μάνεση, Μαρία Νικόλτσιου, Έφη Αλεβίζου, καθώς και τον Διευθυντή Ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννη Ντάσκα θα βρίσκονται από τις 18:00 έως τις 24:00, στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του Alpha για να μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών, και να παρουσιάσουν και να αναλύσουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα εκλογικά αποτελέσματα και τα σενάρια της επόμενης ημέρας με τον πιο εύληπτο και ουσιαστικό τρόπο.

Μαζί τους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της marc, Θωμάς Γεράκης, ο οποίος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll και θα σχολιάσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μορφή που αποκτά ο νέος εκλογικός χάρτης.

Επιπλέον, προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, θα καταθέσουν την άποψή τους και θα αναλύσουν τις πολιτικές εξελίξεις της ημέρας.

Εκλογές 2012, την Κυριακή, 6 Μαΐου στις 18:00, στον Alpha.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Νέα ηχηρή αποχώρηση από το MEGA

Ακόμα ένα πολύ γνωστό πρόσωπο του ΜΕΓΚΑ θα αποχωρήσει -εκτός απροόπτου- στα μέσα του επόμενου μήνα...

Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές του μεγάλου καναλιού, ήρθε -αναγκαστικά όπως φάινεται- το πλήρωμα του χρόνου. Ο λόγος είναι η συγκεκριμένη σύμβαση που αρνείται να δεχθεί, ο.....

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ: Η ΝΕΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Μαϊου στις 17:10, εξετάζει με ποιους τρόπους οι άνθρωποι μπορούν να προλάβουν την εκδήλωση της νόσου του σακχαρώδους διαβήτη, στο λεγόμενο προδιαβητικό στάδιο, όπου οι τιμές του σακχάρου είναι οριακά υψηλές αλλά κάποιος δεν χαρακτηρίζεται διαβητικός. Στο κομβικό αυτό στάδιο επισημαίνεται ότι η αλλαγή του τρόπου διατροφής αλλά και η άσκηση μπορούν να καθυστερήσουν την εμφάνιση διαβήτη για περισσότερα από 10 χρόνια.
Πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες εκτιμάται ότι έχουν σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, από τους οποίους οι μισοί φαίνεται να αγνοούν τις υψηλές τιμές σακχάρου στο αίμα τους. Οι επιστήμονες εκφράζουν τον φόβο ότι τα επόμενα χρόνια ο διαβήτης τύπου 2, ο οποίος σχετίζεται με τον τρόπο που ζούμε, θα λάβει διαστάσεις πραγματικής επιδημίας και θα εμφανίζεται πιο συχνά σε ανθρώπους νεώτερης ηλικίας.
Οι ειδικοί εξηγούν με λεπτομέρειες τις ιδιαιτερότητες που κρύβει η διατροφή ενός διαβητικού, καταρρίπτουν μύθους για τις «απαγορευμένες» τροφές και δίνουν συμβουλές για τον διαιτολόγιο ενός διαβητικού όχι μόνο στο σπίτι του αλλά και έξω. Παράλληλα, εξηγούν ποιες μορφές άσκησης είναι περισσότερο αποτελεσματικές για τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και τονίζουν τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει στα αγγεία η παρουσία αρρύθμιστου διαβήτη σε συνδυασμό με το κάπνισμα.
Οι επιστήμονες αναφέρονται διεξοδικά στις νεώτερες θεραπείες αλλά και αυτές που αναμένονται και διευκρινίζουν πότε τα αντιδιαβητικά δισκία είναι αρκετά για τη ρύθμιση και πότε θα πρέπει ένας ασθενής να επιλέγει τη λύση της ινσουλίνης. Τονίζουν την ανάγκη για συμμόρφωση στη θεραπευτική αγωγή καθώς παρατηρούν όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας σημαντικές επιπλοκές που αφορούν τα μικρά και μεγάλα αγγεία και έχουν να κάνουν με σοβαρές παθήσεις των ματιών, της καρδιάς και των νεφρών.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ανεργοι νέοι, απολυμένοι, υποβαθμισμένοι επιστήμονες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, υπερχρεωμένοι "ανακρίνουν" υποψήφιους

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Τρία εικοσιτετράωρα πριν από την κάλπη, άνεργοι νέοι, απολυμένοι, υποβαθμισμένοι επιστήμονες, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, υπερχρεωμένοι στις τράπεζες, θύματα της γραφειοκρατίας και της εγκληματικότητας, μιλούν στην εκπομπή για την καθημερινή τους πραγματικότητα και θέτουν τα ερωτήματά τους στους πολιτικούς σχετικά με το τι θα κάνουν για αυτούς την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Στα ερωτήματα των πολιτών και στη Γιάννα Παπαδάκου θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις οι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Ψυχάρης, Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ανδρέας Παπαδόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Σταυρούλα Αντωνάκου, Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας, Νίκη Αραμπατζή, Υποψήφια Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Θάνος Τζίμερος, Πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά και Ιωάννα Στεφανάκη, Υποψήφια στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 3 Μαΐου στις 24:00, στον Alpha.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 6 Μαΐου στις 14:30, η Άση Μπήλιου αναλύει την πανσέληνο που πραγματοποιείται την ημέρα των εκλογών. Ποια ζώδια επηρεάζει και σε ποιους τομείς;

Επίσης, μάθετε τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο στον οικονομικό τομέα τους επόμενους μήνες, από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη.

Ακόμη, δείτε τα αστρολογικά πορτρέτα χαρισματικών ηγετών που έμειναν στην ιστορία για τη δράση και τις ιδέες τους.

Καλεσμένη της εκπομπής η δημοφιλής ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη. Τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της αλλά και τι αποκαλύπτει για τα προσωπικά και επαγγελματικά της;

Stars System, την Κυριακή 6 Μαΐου, στις 14:30, στον Alpha.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Χωρίς ειδήσεις και εκπομπές την Τετάρτη τα ιδιωτικά κανάλια

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι τεχνικοί των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. 

 Η ΕΤΙΤΑ ξεκινά τις κινητοποιήσεις τις από τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Έτσι, λοιπόν, δεν θα βγουν ζωντανές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στα ιδιωτικά κανάλια.

Δυο δραματικές ιστορίες στο "Πάμε Πακέτο"

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 3 Μαΐου, στο Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, δύο ιστορίες που θα ξαφνιάσουν με την απρόσμενη εξέλιξή τους και θα ξυπνήσουν δυνατά συναισθήματα.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, ο Βαγγέλης, είναι ένας άνθρωπος που δεν βίωσε ποτέ την οικογενειακή θαλπωρή. Οι αναμνήσεις που έχει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του είναι πολύ άσχημες και τον έχουν στιγματίσει ανεπανόρθωτα. Η μητέρα του τού φερόταν με απίστευτη σκληρότητα, σε βαθμό που οι κοπέλες που δούλευαν στους οίκους ανοχής της γειτονιάς του τού πρόσφεραν περισσότερη αγάπη κι ένα πιάτο ζεστό φαγητό, που πολλές φορές του το στερούσε η ίδια. Τα επόμενα χρόνια έκρυβαν ακόμα πιο σκληρές καταστάσεις, αφού για πολύ καιρό φιλοξενούταν από συγγενή σε συγγενή ενώ συνεχώς ανακάλυπτε καινούρια στοιχεία που αφορούσαν στην ύπαρξή του. Οι διαρκείς αυτές αλλαγές στη ζωή του τού στέρησαν το δικαίωμα να γνωριστεί με την αδερφή του. Ο Βαγγέλης θέλει όσο τίποτα άλλο να κλείσει αυτή την ανοιχτή πληγή που τον βασανίζει από μικρό. Θα είναι η έκβαση αυτή που επιθυμεί; Ποια θα είναι η απόφαση της παραλήπτριας του πακέτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής που θα προσφέρει άλλη μια απογοήτευση στον Βαγγέλη; Μια ιστορία που θα ξαφνιάσει.

Ο παραλήπτης του δεύτερου πακέτου, ο Μπάμπης, καθόταν στη θέση του αποστολέα στις 8 Μαρτίου, αναζητώντας τη βιολογική του οικογένεια. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενημερώθηκε ότι μαζί με αυτόν δόθηκαν για υιοθεσία άλλα τέσσερα παιδιά από τους ίδιους γονείς. Ο Μπάμπης, παρά το αρχικό σοκ, έκανε έκκληση μέσω του Πάμε Πακέτο για την ανεύρεση αυτών των αδερφών. Την ίδια ώρα, μια γυναίκα καλούσε με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή και ενημέρωνε ότι είναι η αδερφή του Μπάμπη. Η Μαρία δόθηκε για υιοθεσία στα πέντε της και ποτέ δεν ξέχασε την εικόνα του μικρού Μπάμπη, αφού για ένα χρόνο τον κρατούσε συνέχεια στην αγκαλιά της. Η εικόνα αυτού του μωρού δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της σε όλες τις μαρτυρικές καταστάσεις που βίωσε κοντά στους ανάδοχους γονείς της. Μια πολύ συγκινητική πρώτη συνάντηση για τα δύο αδέλφια.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...