Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτι Ψήνεται Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.
Την εβδομάδα 1-5 Οκτωβρίου, το Κάτι Ψήνεται κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα με την Ελένη, τη Χριστίνα, τον Σπύρο, τη Γεωργία και τον Μάξιμο.

Τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου τη μαγειρική αυλαία της σεζόν ανοίγει η Ελένη.

Η Ελένη είναι μια δραστήρια συνταξιούχος γιατρός, που έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή με ιδιαίτερες καταστάσεις, σε Ελλάδα, Βέλγιο και Πολωνία. Μπορεί να μην θεωρεί τον εαυτό της ειδικό στη μαγειρική, αλλά σίγουρα είναι στο να κριτικάρει τους πάντες και τα πάντα!

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Ελένης…

Η Ελένη αναλαμβάνει δράση στην κουζίνα αφού απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα. Το μενού που ετοιμάζει έχει σαφείς επιρροές από την κουζίνα των χωρών που έχει ζήσει, καθώς το λάχανο είναι πανταχού παρόν προς …απογοήτευση κάποιων καλεσμένων της. Πόσο γενναιόδωρη θα είναι η παρέα όταν βαθμολογήσει το δείπνο της;

Την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Χριστίνα.

H 21χρονη Χριστίνα είναι ένα γλυκό, κοινωνικό κορίτσι, γεμάτο latin ενέργεια! Είναι άνθρωπος δημιουργικός, ασχολείται με τη συγγραφή και δεν χάνει ευκαιρία να μαγειρεύει για τους φίλους της.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Χριστίνας…

Η Χριστίνα έχει βαλθεί να κάνει τους συμπαίκτες της με τα κρεμμυδάκια αφού το εν λόγω λαχανικό θα βρεθεί σε αφθονία στο μενού της. Η βαθμολογία που θα λάβει θα την αποζημιώσει για το κλάμα που έριξε καθαρίζοντάς το;

Την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου στην κουζίνα μπαίνει ο Σπύρος.

Ο 32χρονος Σπύρος, είναι προπονητής κολύμβησης σε ομάδα παίδων και αμετανόητος σπιτόγατος, αφού λατρεύει το σπίτι του και τη διακόσμησή του και περνάει τα βράδια του απολαμβάνοντας καλές ταινίες ή παίζοντας επιτραπέζια με φίλους.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Σπύρου…

Ο Σπύρος «προπονείται» για το δείπνο στο φυσικό του περιβάλλον, την πισίνα, μαγειρεύει αρθρόποδα και άλλα καλά και υποβάλλει τους καλεσμένους του σε δύσκολες δοκιμασίες! Θα καταπλήξει την παρέα με τη μαγειρική του;

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Γεωργία.

Η Γεωργία είναι μια γυναίκα δυναμική, αυθόρμητη και παρορμητική και ασταμάτητα ομιλητική! Παντρεύτηκε στα 18 της και έμαθε αμέσως από την πεθερά της να μαγειρεύει όλα όσα αρέσουν στον άντρα της.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Γεωργίας…

Η Ρουμελιώτισσα Γεωργία είναι λάτρης της παράδοσης, και δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη της παραδοσιακή στολή ούτε για να μαγειρέψει. Θα μοιραστούν οι καλεσμένοι της την αγάπη της για τα αγνά φρέσκα υλικά από το χωριό, ή κάποιοι έχουν ευαίσθητες μύτες;

Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Μάξιμος.

Ο Βενιαμίν της παρέας είναι 19 χρονών και βομβαρδίζεται από μεγάλες δόσεις τρέλας. Αγαπάει το σχέδιο σε όλες του τις μορφές, από τους πίνακες που φτιάχνει μέχρι τα τατουάζ του, και ονειρεύεται να περάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών.

Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Μάξιμου…

Ο Μάξιμος κάνει τα ψώνια του με σκέιτμπορντ και σερβίρει στους καλεσμένους του ένα μενού γεμάτο αλκοόλ! Θα εντυπωσιάσει την παρέα με τις μαγειρικές του ικανότητες;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αννίτα SOS - Παρ’το αλλιώς, κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha!

Πρεμιέρα, Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στις 17:00


Η νέα εκπομπή, Αννίτα SOS, έρχεται το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου στις 17:00 και κάθε Σαββατοκύριακο, για να ανοίξει μία γραμμή επικοινωνίας και να δώσει πρακτικές λύσεις σε όσα μας απασχολούν.

Το Αννίτα SOS, είναι μία ζωντανή κοινωνική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική εκπομπή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα ζητώντας συμβουλές και λύσεις για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.

Η Αννίτα Πάνια θα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής ανθρώπους της διπλανής πόρτας, oι οποίοι θα της εξομολογούνται τα θέματα που τους απασχολούν και σε συνεργασία με μία επιτροπή ειδικών συμβούλων θα αναζητά λύσεις. Η εκπομπή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα τηλεοπτικό group therapy, αφού θα δίνεται η ευκαιρία στους τηλεθεατές να προσφέρουν και οι ίδιοι λύσεις και ιδέες, αλλά και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα συμμετέχοντας τηλεφωνικά σε παιχνίδια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκπομπή έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να βρεθούν στο πλατό της εκπομπής μπορούν να καλέσουν στο 212 212 4900.

Αρχισυντάκτρια: Αγγελική Φούτρου
Σκηνοθέτης: Περικλής Ασπρούλιας

Πάρ’το αλλιώς και πες Αννίτα SOS, κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha!

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» πιστή στο ραντεβού της με το κοινό

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με τον Γιάννη Πρετεντέρη συνεχίζει για 13η συνεχή χρονιά την πορεία της στο MEGA. Από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012 και κάθε Δευτέρα βράδυ στις 23.30 η εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας θα είναι πιστή στο ραντεβού της με το κοινό.

Με δεδομένη την κρισιμότητα της κατάσταση και διατηρώντας τον ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία, η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» θα συνεχίσει να ενημερώνει και να συζητά, να καταγράφει και να αναλύει, να αποκαλύπτει και να συγκρούεται, να κρίνει και να διαφωνεί, να επεμβαίνει και να ανατρέπει. Όπως θα συνεχίσει να φιλοξενεί τα πρόσωπα που θέλουν να δουν οι τηλεθεατές τη στιγμή που πρέπει να τα ακούσουν.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μέσα από την ιστοσελίδα της εκπομπής «Ανατροπή» σημειώνει:

«Όταν η χώρα βρίσκεται σε μια τόσο κρίσιμη καμπή, όταν η κοινωνία βράζει κι όταν η οικονομία καταρρέει, είναι αδύνατον η τηλεόραση να ακίζεται χαζοχαρούμενα.

Αυτή την τηλεόραση της κρίσης, λοιπόν, καλούμαστε να εφεύρουμε και να υπηρετήσουμε»…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στη διεύθυνση www.megatv.com/anatropi και στη στήλη: Ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 στις 23.30 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Ελένη - Τα μεσημέρια μας έχουν ένα μόνο όνομα!

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου στις 13:00

Αφού ανέτρεψε το τηλεοπτικό σκηνικό της μεσημεριανής ζώνης την προηγούμενη σεζόν, η Ελένη επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά στο καθιερωμένο πλέον καθημερινό ραντεβού στις 13:00.
Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέει, η Ελένη κρατάει για τρεις ώρες συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από μία εκπομπή ψυχαγωγική αλλά και χρηστική, επίκαιρη αλλά και αισιόδοξη. Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια. Με ακόμα πιο διευρυμένη θεματολογία, η Ελένη υποδέχεται όχι μόνο διάσημους προσκεκλημένους αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους, καθώς και ειδικούς συνεργάτες που με την εμπειρία και τη γνώση τους φωτίζουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας. Μαζί τους γνωρίζουμε την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τις ιστορίες της.

Δίπλα στην Ελένη μία ανανεωμένη ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό τους στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Άση Μπήλιου, Άλεξ Κάβδας, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Βασίλης Καλλίδης.

Αρχισυντάκτρια: Ελένη Γελαλή
Σκηνοθέτης: Σταύρος Ζερβάκης

Τα μεσημέρια μας έχουν ένα μόνο όνομα, Ελένη!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Οικογενειακές Ιστορίες Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου στις 18:00

Το τηλεοπτικό γεγονός που προκάλεσε αίσθηση και κέρδισε το κοινό επιστρέφει με νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια από τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου και καθημερινά στις 18:00.

Οι Οικογενειακές Ιστορίες ανέτρεψαν τα τηλεοπτικά δεδομένα εισάγοντας στην ελληνική τηλεόραση το concept του scripted reality και καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό από την αρχή της προβολής τους. Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες που έχουν στο επίκεντρό τους οικογενειακές υποθέσεις και εστιάζουν σε ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.

Καλά κρυμμένα μυστικά, απελπιστικά αδιέξοδα, ανεκπλήρωτα πάθη, επώδυνα διλήμματα, διαταραγμένες σχέσεις, οικογενειακές επανενώσεις και επαγγελματικές δυσκολίες είναι μόνο μερικά από τα ζήτημα που θα θίξουν οι Οικογενειακές Ιστορίες τη νέα σεζόν. Πόσο έτοιμες είναι οι οικογένειες να διαχειριστούν τα νέα δεδομένα; Τι θα κάνουν για να κρατηθούν ενωμένες και να ξεπεράσουν την κρίση; Ποια θα είναι η κατάληξη της κάθε ιστορίας;

Νέες, ολοκαίνουργιες Οικογενειακές Ιστορίες έρχονται στον Alpha!

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτοψία: Πρεμιέρα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου στις 24:00

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν από την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 24:00.

Φέτος, η εκπομπή θα αφήσει πίσω το στούντιο και θα βρεθεί στην καρδιά των προβλημάτων. Ο Αντώνης Σρόιτερ θα ερευνά κάθε εβδομάδα όσα απασχολούν τους πολίτες με την κάμερα της εκπομπής να ακολουθεί, και θα αναζητά τις απαντήσεις από τους υπεύθυνους, καταγράφοντας τις αντιδράσεις τους. Πολιτικοί, εμπειρογνώμονες, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα καλούνται να κάνουν οι ίδιοι Αυτοψία στα προβλήματα και να απαντούν στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ.

Αυτοψία με ακόμη πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ντοκουμέντα και στοιχεία που θα ρίχνουν φως σε κρυφές πτυχές της επικαιρότητας.

Αρχισυντάκτης: Θεοφύλακτος Σπατούλας
Σκηνοθέτης: Γιώργος Μουκάνης

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00.


Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ


Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της 7ης Τέχνης υπόσχεται ο Ορέστης Ανδρεαδάκης στην εκπομπή «Ραντεβού για σινεμά-Νύχτες Πρεμιέρας» με αφορμή το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Το τρίτο «ραντεβού» με την μεγάλη οθόνη, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16.40 στο MEGA, περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις των συντελεστών της ταινίας «Στο δρόμο», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζακ Κέρουακ. 

Ο σκηνοθέτης Βάλτερ Σάλες, η πρωταγωνίστρια Κρίστεν Στιούαρτ, αλλά και άλλοι βασικοί συντελεστές της ταινίας μιλούν αποκλειστικά στην εκπομπή για τα γυρίσματα του απόλυτου road movie.

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια!

Πρεμιέρα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 23:00

Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, για να γίνει ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων. 

Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις.

Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι ο Έκτορας είναι εκεί για να δώσει τα φώτα του σε όλους τους τομείς, από το μενού και το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας και τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού. Είναι έτοιμος να φορέσει τη στολή του και να μοιραστεί μερικές από τις πιο πρωτότυπες και πρακτικές συνταγές του. Θα αποδείξει πως ακόμη και η πιο αδιέξοδη κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί με πολύ σκληρή δουλειά και φαντασία.

Στον δρόμο προς την επιτυχία, ο Έκτορας Μποτρίνι θα συναντήσει διάφορες προκλήσεις: Ιδιότροποι ιδιοκτήτες, αργόσχολοι σεφ και αντιδραστικοί σερβιτόροι, θα πάρουν μία γερή δόση από το καυστικό χιούμορ και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να σωθούν!

Όλες οι συνταγές της εκπομπής θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Efialtis.

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, επιστρέφει με νέα ολοκαίνουργια επεισόδια!

Πάμε Πακέτο Συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ!

Πρεμιέρα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, στις 21:00

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για 8η σεζόν στον Alpha από την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου.

Η εκπομπή που έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε όλη την μακρόχρονη πορεία της, θα ανοίξει και φέτος πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Πρόσωπα που θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη, τη συγγνώμη και τα συναισθήματά τους στέλνουν το δικό τους πακέτο μέσα από τη δίωρη εκπομπή, με την ελπίδα να δεχθούν μια νέα ευκαιρία στη ζωή τους και να έρθουν σε επαφή με άτομα που δεν έχουν συναντήσει ποτέ ή έχουν χάσει για χρόνια. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με ειλικρίνεια και αμεσότητα γίνεται συνοδοιπόρος των πρωταγωνιστών σε αυτήν τη σημαντική διαδρομή, που μπορεί να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. 

Και αυτή τη σεζόν, τα πακέτα θα ταξιδέψουν σε διάφορα σημεία του κόσμου για να φτάσουν στους παραλήπτες τους. Ακόμη, διάσημοι προσκεκλημένοι θα γίνουν οι ίδιοι αποστολείς ή παραλήπτες πακέτων, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικότητάς τους που δεν γνωρίζουμε.

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτι Ψήνεται: Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου στις 20:00

Η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται!

Το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει τη Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Και τη νέα σεζόν, θα γνωρίζουμε κάθε εβδομάδα μία διαφορετική ομάδα πέντε αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, οι οποίοι θα διαγωνίζονται για το πιο απολαυστικό δείπνο και την πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα, με στόχο να στεφθούν οι οικοδεσπότες της εβδομάδας αλλά και να κερδίσουν το έπαθλο των 1500.

Ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί χαρακτήρες, δημιουργικοί γαστρονομικοί πειραματισμοί και art de la table παρουσιάσεις, φιλίες και ίντριγκες, ανυποψίαστες εξερευνήσεις στα σπίτια των διαγωνιζόμενων από την υπόλοιπη ομάδα, απροσδόκητες βαθμολογίες και πολλές εκπλήξεις συνθέτουν την επιτυχημένη συνταγή του Κάτι Ψήνεται για άλλη μία σεζόν, το οποίο θα ταξιδέψει και πάλι σε διάφορα μέρη της χώρας.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά οι δηλώσεις συμμετοχής για το Κάτι Ψήνεται συνεχίζουν να καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα. Οι επίδοξοι μάγειρες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο 212 212 5454 ή μέσω της ιστοσελίδας www.katipsinetai.gr.

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

Μες στην Καλή Χαρά Ο απόλυτος προορισμός του Σαββατοκύριακου!

Πρεμιέρα, Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012, στις 10:00

Το Μες στην Καλή Χαρά συνεχίζει για πέμπτη χρονιά να αποτελεί τον απόλυτο τηλεοπτικό προορισμό του Σαββατο-κύριακου!

Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά, τον Παύλο Σταματό-πουλο, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και την Ευαγγελία Αραβανή αναλαμβάνουν δράση Μες στην καλή Χαρά!

Τα πρωινά του Σαββατο-κύριακου θα είναι γεμάτα από αστείες και «παράξενες ειδήσεις» που συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, καυτά νέα από τον ελληνικό και διεθνή καλλιτεχνικό χώρο, χρηστικά θέματα, προτάσεις μαγειρικής, μόδας, ομορφιάς και διακόσμησης, καθώς και ιδέες για δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε εντός και εκτός σπιτιού.

Στην ανανεωμένη παρέα θα συμβάλουν με την παρουσία τους δημοφιλή πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Θα απαντήσουν σε πρωτότυπες ερωτήσεις, θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τους τραγούδια και θα αναμετρηθούν σε νέα παιχνίδια - έκπληξη.

Το Μες στην Καλή Χαρά υπόσχεται να δικαιώσει για άλλη μια χρονιά τον τίτλο του!

Αρχισυντάκτρια: Μαίρη Κούσουλα
Σκηνοθέτης: Περικλής Ασπρούλιας

Μες στην Καλή Χαρά, ο απόλυτος προορισμός του Σαββατοκύριακου!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ταξίδι - αστραπή της Τατιάνας και ραντεβού στην Πόλη με τη Σιλά!

Τελευταία πρόβα για την εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, αν και η πείρα της τα κάνει όλα ευκολότερα. Στην ουσία ήταν ένας έλεγχος μισής ώρας στον φωτισμό και «ποστάρισμα» στα πλάνα.
Εκείνη όμως είναι από νωρίς στο γραφείο της, τηλεφωνεί, τσεκάρει, οργανώνει. Όλη η ομάδα βρίσκεται σε δημιουργικό οίστρο και εκείνη ήρεμη, χαμογελαστή, «βλέπει» τα πάντα.

Το καινούριο σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη είναι σε παστέλ μπεζ – κίτρινους χρωματισμούς, με εντυπωσιακά στοιχεία όπως μία σκάλα, από την οποία θα κατεβαίνει η Τατιάνα για να μπαίνει στο πλατό και ένα κινητό κάδρο – καθρέφτης με ένα μεγάλο γαλάζιο «Τ».

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Μίλα» φρόντισε ιδιαίτερα για τις θέσεις των φιλοξενουμένων ώστε να κάθονται και να βλέπουν άνετα. Στους μπεζ καναπέδες θα δέχεται τους καλεσμένους της εκπομπής.

Το μεγάλο θέμα του πρώτου «Μίλα» για φέτος (Δευτέρα 17/9 στις 15:30) θα είναι η συνέντευξη της «Σιλά», κατά κόσμο Τσανσού Ντερέ, πρωταγωνίστριας της ομώνυμης σειράς του Mega.

Για την συνέντευξη η Τατιάνα έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην συγκινητικά όμορφη Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζει να λέει. Εντυπωσιάστηκε από το ύψος της Τσανσού Ντερέ, 1,86, την κομψότητα και την γλυκύτητα των τρόπων της.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τελευταία πρόβα του Φώτη και της Μαρίας

Η τελευταία πρόβα της ημέρας (Παρασκευή 14/9) και τελευταία πρόβα της εκπομπής «ΦΜ Live», αργά το βράδυ. Το στούντιο του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου φωτίζεται από δυνατούς προβολείς. Η πρόβα ξεκινάει, το σήμα αρχής «πέφτει» με δυνατή ποπ μουσική. Όλοι, στο πλατό και στο κοντρόλ, στις θέσεις τους.

Η Μαρία, κομψή όπως πάντα και ο Φώτης με γκρι t – shirt, που γράφει Dragon Ball, από το γνωστό καρτούν. Οι δυο φίλοι και συνεργάτες από χρόνια, με την ιδιαίτερη χημεία, που τους συνδέει, παρασύρουν και το τηλεοπτικό τους παρεάκι δημιουργώντας την κεφάτη ατμόσφαιρα, γεμάτη σάτιρα και χιούμορ, που αποτελεί την ταυτότητα της εκπομπής.

Το σκηνικό του Μιχάλη Αθανασιάδη ενισχύει τη νεανική, χαρούμενη ατμόσφαιρα, που επικρατεί στην εκπομπή. Χρώματα φωτεινά και μοντέρνα, πορτοκαλί, πράσινο σε άσπρο φόντο, δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«ΦΜ Live» μας υποδέχονται για τέταρτη χρονιά, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 17:50, στο γνώριμο, πια για αυτούς, στούντιο του Star.


Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν η Ελεονώρα αντικρυσε το σκηνικό με.. graffiti

Mία ανάσα πριν τη φετινή πρεμιέρα και η Ελεονώρα μαζί με το παρεάκι της «Μεσημεριανής Μελέτης» χαλαροί, γελαστοί κατεβαίνουν στο στούντιο για την τελευταία δοκιμή.

«Φώτα – κάμερες, πάμε» από τον σκηνοθέτη Σάκη Σιάρκο. «Σε 3, 2, 1» ακούγεται από το κοντρόλ η φωνή του αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη. Οι Δήμητρα Καλφούτζου, Γιώργος Κασπίρης, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σπύρος Σιγούρος έτοιμοι στις θέσεις τους και δίπλα όρθια η Ελεονώρα Μελέτη.

Το πλάνο «ανοίγει» και αποκαλύπτει ένα πολύ… προχωρημένο σκηνικό, ίσως το πρώτο της ελληνικής ΤV γεμάτο graffiti

Το σούπερ νεανικό σκηνικό είναι του Μιχάλη Αθανασιάδη και αποτελείται από δύο εντελώς διαφορετικούς αλλά απόλυτα λειτουργικούς χώρους. Το τραπέζι, εκεί που κάθεται η παρέα και τα λέει όλα, και το μοντέρνο σαλόνι, όπου η Ελεονώρα υποδέχεται τους καλεσμένους της για κουβεντούλα. Και στους δύο χώρους, τις εντυπώσεις κερδίζουν οι graffiti παρεμβάσεις του βραβευμένου νεαρού καλλιτέχνη Άλεξ Μαρτίνεζ

Το μουσικό σήμα ειδικά για την εκπομπή έγραψε ο συνθέτης Σπύρος Πάζιος και είναι σε ρυθμό dance.

Με την εκπομπή θα συνεργαστεί η έμπειρη δημοσιογράφος Μαρία Σταματέρη με συνεντεύξεις προσωπικοτήτων. Η Τένια Μακρή θα παρουσιάζει μέσα από την εκπομπή θέματα που αφορούν στις γυναίκες και στη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Κοτσίκος
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός
Βοηθός αρχισυντάκτη και υπεύθυνη καλεσμένων: Μαρίκα Μαυρομμάτη

Δημοσιογραφική ομάδα: Δημήτρης Στρουμπάκος, Μαρία Μανουσαρίδου, Λάμπρος Δεμερτζής, Ευφημία Δήμου, Γεωργία Χάρδα, Δέσποινα Μαλέλη, Μίνα Τζανετάτου, Λένα Καρπέτα

Η Μαρία με μαράκες και ο Φώτης στα.. πλήκτρα!

Νεανικό συγκρότημα, με σπορ ντύσιμο και πάνω απ’ όλα με καλή διάθεση, αισιοδοξία, χαμόγελο. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν το πνεύμα πάνω στο οποίο γυρίστηκαν οι τίτλοι αρχής της φετινής εκπομπής ΦΜ Live.
Πρώτη σκηνή το «συγκρότημα» παίζει και τραγουδάει σε ρυθμούς ποπ.

Στα όργανα οι: Γιάννης Πουλόπουλος bongos, Ιωάννα Κομματά ξύστρα (το παραδοσιακό όργανο της Καραϊβικής), Λουκάς Καρνής κιθάρα, Νιόβη Τσόγια μεταλόφωνο, Φωτεινή Ψυχίδου γιουκαλίλι.

Η Μαρία Μπακοδήμου δίνει ρυθμό στο κέφι της παρέας με νοτιοαμερικάνικες μαράκες έχοντας στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της Μικέ (ένα κατάλευκο Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ). Στα πλήκτρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Σήμερα Πέμπτη (13/9) υπογράψαμε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία Universal, στην οποία ανήκει το συγκρότημα Μέλισσες, μία ποπ μπάντα που ροκάρει, όπως αυτοπροσδιορίζονται. Έγραψαν τη μουσική και τους στίχους του σήματος αλλά τον ρόλο των τραγουδιστών ανέλαβαν ο Φώτης και η Μαρία.

Υπάρχει πιθανότητα το τραγούδι να περιληφθεί στο νέο CD του συγκροτήματος.

Σε αυτή την περίπτωση θα δούμε τον Φώτη και τη Μαρία να εμφανίζονται στο Video Clip του συγκροτήματος. Οι στίχοι, δίνουν ακριβώς το στίγμα της εκπομπής και τον στόχο των δημοφιλών παρουσιαστών. «Αν θες να είμαστε καλά μην τα παίρνεις όλα σοβαρά» υπογραφή ΦΜ Live.

Στίχοι Σήματος Αρχής.

«Αν θες μπορείς/ για λίγο/ τίποτα κακό να μη σκεφτείς/ και θα το δεις/
σ΄ ένα ταξίδι μαγικό θα ξεχαστείς.

Φόρεσε το πιο γλυκό χαμόγελό σου/ κι ό,τι θέλεις να ζητάς/ είναι όλα τόσο απλά/
αν θες να ‘μαστε καλά/ μην τα παίρνεις όλα σοβαρά»

Αρχισυντάκτης: Νικόλας Τουρουντούς
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Νάντια Χείρα
Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης
Δ/νση Παραγωγής: Τόνια Σαγιάκου
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της 7ης Τέχνης υπόσχεται ο Ορέστης Ανδρεαδάκης στην εκπομπή «Ραντεβού για σινεμά-Νύχτες Πρεμιέρας» με αφορμή το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Το δεύτερο «ραντεβού» με την μεγάλη οθόνη, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16.40 στο MEGA, περιλαμβάνει αποσπάσματα και συνεντεύξεις συντελεστών της ταινίας «Σώμα με σώμα» του Ζακ Οντιάρ με πρωταγωνίστρια την Μαριόν Κοτιγιάρ, ταινία που θα προβληθεί ως η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ,.
Επίσης, θα ενημερωθούμε για δύο ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν: το πρώτο αφορά στον Μπομπ Μάρλεϊ, όπου θα μάθουμε τα πάντα για τη ζωή του και τον θάνατό του στα 36 του χρόνια και το δεύτερο αναφέρεται στον Γούντι Άλεν, ο οποίος μιλάει για όλους και για όλα.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

H Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου πήγε στην τελική φάση του Euro 2012 μαζί με το MEGA και τώρα ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη της πρόκληση με το Μεγάλο Κανάλι και πάλι στο πλευρό της.
Οι πρώτες «μάχες» της Εθνικής για την πρόκριση στα τελικά του ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 στη Βραζιλία, έρχονται «ζωντανά» στο MEGA!

       ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο Καραϊσκάκη. Περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 στη εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, δείτε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.
Καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος και ο διευθυντής αθλητικής Εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!
.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τατιάνα Στεφανίδου: 4 τρέιλερ, 4μεταμορφώσεις, 4 λογότυπα

Τέσσερα τρέιλερ, τέσσερις μεταμορφώσεις, τέσσερα λογότυπα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Το "παρασκήνιο" από τα γυρίσματα μεγάλο. Και οι αλλαγές της φοβερές.

Η εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου θα παρουσιαστεί με 4 τρέιλερς, που αποτελούν ανοιχτή πρόσκληση για τους τηλεθεατές «μίλα ελεύθερα», δηλαδή οι καλεσμένοι της Τατιάνας μιλούν ελεύθερα για αυτό, που τους απασχολεί και οι τηλεθεατές έχουν πάλι την ευκαιρία να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους, παραμερίζοντας αναστολές, σοβαροφάνειες και... δήθεν. Σε όλα τα τρέιλερ η πρώτη εμφάνιση της Τατιάνας είναι η συντηρητική και η άλλη είναι η έκφραση της ελευθερίας, που θέλει να δείξει η εκπομπή.

Κάθε τρέιλερ ολοκληρώνεται με διαφορετικό χρώμα του λογότυπου.
Η Τατιάνα εμφανίζεται με πουά φόρεμα, που θυμίζει μόδα δεκαετίας του 1950 και κρατάει ένα κρυστάλλινο ποτήρι με σαμπάνια. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, που την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα. Το πλάνο ανοίγει, η Τατιάνα κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα και βλέπουμε τις άσπρες κάλτσες με φουντίτσες και άσπρα λούτρινα λαγουδάκια για παντόφλες. Αφήνει το ποτήρι της σαμπάνιας και πίνει μπύρα από το μπουκάλι.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το καινούριο τετράχρωμο μήλο. 


Η οθόνη ανοίγει και η Τατιάνα εμφανίζεται (μπούστο) με κλασικό ντύσιμο, μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και κρατάει ένα στυλό. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, ο οποίος την προτρέπει «μίλα ελεύθερα». Το πλάνο ανοίγει, το αυστηρό ύφος έχει φύγει και βλέπουμε την Τατιάνα ντυμένη με μια ροκ διάθεση (κόκκινη, δερμάτινη μίνι φούστα και άλλο πλάνο με μαύρο κολάν με στρας) και αρχίζει να χορεύει.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί.


Η Τατιάνα φοράει ένα ροζ μίντι φόρεμα, έχει τα μαλλιά της χτενισμένα σε συντηρητικό κότσο και στέκεται δίπλα σε μια τριώροφη, λαχταριστή ροζ τούρτα. Φαίνεται να της αρέσει πολύ. Ο σκηνοθέτης της φωνάζει δυνατά το όνομα της, εκείνη τρομάζει και ο σκηνοθέτης συνεχίζει «μίλα ελεύθερα». Τότε η Τατιάνα «εκφράζεται» δαγκώνοντας λαίμαργα την τούρτα.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται φούξια. 

Βλέπουμε προφίλ την Τατιάνα, όπως την έχουμε συνηθίσει. Μακιγιαρισμένη και κλασικά κομψή. Όταν ο σκηνοθέτης την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα, εκείνη παίρνει θάρρος, γυρίζει το άλλο προφίλ και αποκαλύπτεται μια άλλη Τατιάνα, πολύ έντονα βαμμένη, με πολύχρωμο τατουάζ στο λαιμό και το χέρι, που δείχνει λουλούδια, πεταλούδες και το σύνθημα «Freedom is here». Piercing στη μύτη αλλά και τα νύχια, αυτού του χεριού, πολύ μακριά και κατακόκκινα. Βέβαια αυτό δεν είναι μόνιμο τατουάζ αλλά body painting, που επιμελήθηκαν ο Θάνος και ο Κυριάκος και χρειάστηκαν πάνω από 2 ώρες για να ολοκληρωθεί.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται μπλε.

Σκηνοθέτης και στα 4 τρέιλερ ο Νίκος Χατζηαγγελής και διευθυντής παραγωγής o Φίλιππος Βιστάκης.

Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15:30.

Δέστε Τους! Για το καλό όλων μας!

Πρεμιέρα, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 16:00


Αφού δεν άφησε τίποτα όρθιο την προηγούμενη σεζόν, η σαρωτική ομάδα του Δέστε Τους! επανέρχεται για να μονοπωλήσει και πάλι τα απογεύματά μας. Από τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 16:00, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο, θα μας δέσουν ξανά με νέες αλλά και καθιερωμένες ενότητες που συνεχίζουν.

Η ενότητα της μόδας που έχει πλέον γίνει θεσμός, επιστρέφει δριμύτερη με περισσότερες, πιο εντυπωσιακές και περίεργες εμφανίσεις. Επιπλέον κατηγορίες και πιο αυστηρά βραβεία αναμένεται να κάνουν τους επώνυμους να χάσουν τον ύπνο τους. Ακόμη, στιλιστικές μάχες, εκθαμβωτικές πασαρέλες από όλο τον κόσμο αλλά και εμφανίσεις που θα κόψουν την ανάσα.

Η καυστική και εθιστική Χρυσή Τηλεόραση επιστρέφει πιο αστεία από ποτέ με υποψηφιότητες από τα πιο απίθανα τηλεοπτικά στιγμιότυπα του σήμερα, αλλά και του χθες, που θα μας αφήσουν άφωνους.

Και φυσικά, δεν θα λείψουν παιχνίδια και δοκιμασίες που θα συναρπάσουν και θα αποκαλύψουν τα κρυφά ταλέντα της παρέας.

Φέτος, το Δέστε Τους! είναι αποφασισμένο να παρουσιάσει και να σχολιάσει ό,τι συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει. Αυτή τη σεζόν δεν θα γλιτώσει κανείς από την πιο θεότρελη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης!

Δέστε Τους! λοιπόν, για το καλό όλων μας!

Νέο Καθημερινό Πρόγραμμα Alpha 98 9


Με ανανεωμένο πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, ο Alpha 98 9 φιλοδοξεί να αποτελέσει σταθερό σημείο αναφοράς για τους ακροατές για άμεση, δυναμική και αντικειμενική ενημέρωση.

Από νωρίς το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η έμπειρη ομάδα παραγωγών του Alpha 98 9 συνθέτει ένα ολοκληρωμένο ραδιοφωνικό πρόγραμμα με έμφαση στην ενημέρωση, την αμερόληπτη κριτική και την αμφίδρομη επικοινωνία.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο Γιώργος Σμυρνής στην εκπομπή Και εσύ Σηκώθηκες Νωρίς παραθέτει τα πρώτα νέα της ημέρας, ενώ ο Δήμος Βερύκιος παρέα με τον Δημήτρη Σταυρόπουλο στην εκπομπή Oι Αντίθετοι καυτηριάζουν την επικαιρότητα μέσα από τις θρυλικές κόντρες τους. Ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή Κατά Ριπάς αναζητά τους υπεύθυνους και τα αίτια της ελληνικής παθογένειας. Ο Σπύρος Χαριτάτος στην εκπομπή Γιάφκα συμμετέχει με τους ακροατές σε μία ανοιχτή συζήτηση επιδιώκοντας να δώσει με θετική διάθεση απαντήσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν. Οι Γιάννης Ντάσκας και Διονύσης Αντωνέλλος στην Κακή Παρέα, διερευνούν το παρασκήνιο, ασκούν κριτική και αποκαλύπτουν. Ο Γιάννης Σμυρλάκης στο Magazino παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις της ημέρας, ενώ ο Γιώργος Δημητρομανωλάκης μας μεταφέρει τις εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα στην Ώρα της Οικονομίας. Οι Τάκης Πουρναράκης και Τάκης Τρακουσέλλης στο Men & Speed συζητούν θέματα για την αυτοκίνηση, τα σπορ και την υγεία. Ο Θανάσης Πάτρας στο Πάρε να ‘χεις εκπέμπει θετική ενέργεια, με αγαπημένους καλεσμένους, φάρσες και ανατρεπτικό σχολιασμό της επικαιρότητας. Οι Έφη Αλεβίζου και Ελένη Σπυρίδη εστιάζουν με αποκλειστικές συνεντεύξεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας και παρουσιάζουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών Στον Αέρα. Ο Λευτέρης Πράσινος και η Αγγελική Καρδιόλακα στο Παρ’το Αλλιώς σχολιάζουν τα πρόσωπα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής και αναδεικνύουν λιγότερο προβεβλημένα γεγονότα. Τέλος, ο Στέλιος Χατζημιχαήλ στο Μαζί μας ταξιδεύει με ελληνικά τραγούδια από το 1960 έως σήμερα, σπάνιες ηχογραφήσεις καθώς και συνεντεύξεις δημιουργών και ερμηνευτών που έγραψαν ιστορία.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του Alpha 98 9 είναι διαθέσιμο πέρα από τη γνωστή συχνότητα και μέσω του site www.alpha989.com καθώς και της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα Alpha 989.

Ο Alpha 98 9 βρίσκεται σε επαφή με τους ακροατές του και μέσω των social media (Facebook: Alpha 989, Twitter: Alpha 989).


Alpha 98 9: Το ραδιόφωνο του Alpha.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Grand Prix Ιταλίας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 13ο αγώνα της χρονιάς, το GP Ιταλίας.


Στο ναό της ταχύτητας, την κατακόκκινη Μόντσα, οι τιφόζι απαιτούν μόνο νίκη. Ο Αλόνσο τους πρόσφερε αυτή τη χαρά το 2010 και φιλοδοξεί να το επαναλάβει και φέτος. Το μόνο σίγουρο σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι δεν θα τον χτυπήσει ξανά ο Γκροζάν, καθώς ο Γάλλος πιλότος θεωρήθηκε υπαίτιος για τη σύγκρουση που προκάλεσε χάος στην εκκίνηση του Βελγικού GP και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από το Ιταλικό GP.

Τη θέση του, στο κόκπιτ της Lotus Ε20 πήρε ο Ζερόμ Ντ’ Αμπρόσιο που στοχεύει να βαθμολογηθεί. Για να τα καταφέρει όμως πρέπει να ανταγωνιστεί τους Φέτελ, Γουέμπερ, Μπάτον, Χάμιλτον και Ράικονεν που θέλουν να παραμείνουν στη μάχη του τίτλου. Για να το πετύχουν αυτό πρέπει να τερματίσουν μπροστά από τον Αλόνσο και ταυτόχρονα όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της απευθείας μετάδοσης του αγώνα, πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων τα φετινά ανδραγαθήματα του Γκροζάν, τις λειτουργίες του τιμονιού της Ferrari F2012, αλλά και τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Αλόνσο εκτός πίστας. Στην παρουσίαση τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης, και Τάκης Τρακουσέλλης.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

H Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου πήγε στην τελική φάση του Euro 2012 μαζί με το MEGA και τώρα ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη της πρόκληση με το Μεγάλο Κανάλι και πάλι στο πλευρό της.

Οι πρώτες «μάχες» της Εθνικής για την πρόκριση στα τελικά του ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 στη Βραζιλία, έρχονται «ζωντανά» στο MEGA!

       ΛΕΤΟΝΙΑ -  ΕΛΛΑΔΑ, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 21:30, σε απευθείας μετάδοση από την Ρίγα.

       ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο Καραϊσκάκη.

Και τους δύο αγώνες περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 στη εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, δείτε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας και ο διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος και ο διευθυντής αθλητικής
Εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Παρασκευή 7 και Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!
.



Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

MEGA: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της 7ης Τέχνης υπόσχεται ο Ορέστης Ανδρεαδάκης στην εκπομπή «Ραντεβού για σινεμά-Νύχτες Πρεμιέρας» με αφορμή το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Το πρώτο «ραντεβού» με την μεγάλη οθόνη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16.40 στο MEGA, περιλαμβάνει παρουσίαση των 178 ταινιών του Φεστιβάλ, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές και τους σκηνοθέτες, παρασκήνιο και παραλειπόμενα από τα γυρίσματα των ταινιών και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Επίσης, φιλοξενείται η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ρόμπερτ Πάτινσον, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Cosmopolis» του Κρόνενμπεργκ, καθώς και πληροφορίες για τις σημαντικές ταινίες «Σώμα με σώμα» με την Μαριόν Κοτιγιάρ και την ταινία «Αγάπη» του Μίχαελ Χάνεκε, που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών, με πρωταγωνιστή τον Ζαν Λουί Τρεντινιάν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...